Sva desavanja u kuci velikog brata od pocetka do kraja

Pogledajte retrospektivu događaja, a finale uživo možete pratiti večeras na Kurirovom sajtu

veliki brat

Ovo je bila veoma uzbudljiva i burna sezona VIP Velikog brata. Bilo je svega, svađa, suza, ljubavi, seksa, prijateljstva… Izdvajamo najzanimljivije događaje po kojima ćemo pamtiti ovu sezonu.

Svađe:

– Na početku rijalitija bila je upečatljiva svađa između Bobana i Maje Nikolić kada je pevačica gej aktivisti rekla da je devojčica i da ima vaginu.
– Svađa između Sindi i Nevene je takođe bila oštra, ali razlikuje se od ostalih po tome što se završila fizičim obračunom posle kog je Nevena napustila Kuću. Sve to zbog bivšeg dečka i celulita.
– Svađa između Maje Nikolić i Maje Volk izbila je zbog izjave pevačice da je Dante đavolji izaslanik. Takođe su se njih dve svađale i tokom zadatka “Sulejman Veličanstveni”, kada je pevačica profesorku nagazila zbog izjave da je imala fantaziju sa 5 muškarca.
– Svađa između Vendi i Milića Vukašinovića završila se vidnim foliranjem pevačice da ju je roker udario vratima. Posle svađe Vendi Milića počinje da oslovljava sa “Mića-sića”.
Nikolićeva i Aneta su se polivale vodom, a Aneta joj je zadigla suknju na oko svih prisutnih.
– Svađa između Soraje i Maje Nikolić. Ukućani su nominovali tortama, a Soraja je ubedila sebe da ju je pevačica jako udarila kada joj je stavljala tortu na lice. Tako je starleta odlučila da udari Maju pa bar jedno 5 puta jače.

Ljubav i seks:
– Prva ljubav koja se dogodila u kući, ako je uopšte možemo i nazvati tako, se dogodila između Ave i Uroša. Priča da su spavali još prvo veče dugo je bila tema u medijima. Uroš je prvo priznao da se to dogodilo, a onda je demantovao, verovatno kada mu to više nije odgovaralo.
– Posle dugog nećkanja, Ava je doletela u Željkov zagrljaj koji je od početka gajio simpatije prema njoj. Ponovo je krenula priča da je Ava imala seks, samo ovaj put sa Željkom.

Prijateljstva:
– Skoro pa ljubav na prvi pogled su doživele Ava i Vendi. Bile su nerazdvojne. Međutim, kada se Vendi uverila da starleta igra igru, odbacila je od sebe i prozvala “kvazi-lisac”.
– Najveće prijateljstvo dogodilo se definitivno između Maje Volk i Topa. Mnogi su sumnjali da ti ima više od prijateljstva.
– Činilo se da će Vendi postati najbolja prijateljica sa Avom, jer je po dolasku u šou apsolutno bila na n jenoj strani. Kasnije joj je “zabila nož u žeđa” i okrenula sa svojoj novoj drugarici, a nekada rivalki, Maji Nikolić.
Maja Nikolić je bukvalno bežala po kući od Vendi, ali, kada se pokajala, kako to Vendi naziva, njih dve su postale pa gotovo najbolje drugarice.
Aneta se u početku dvoumila čiju stranu da drži, tj uz koga da se progura, pa je tako odabrala Vendi, a pošto se u međuvremenu ona pomirila sa “Tintoretom”, njih tri su postale pravi mali klan.

Posle svih suza, svađa, mirenja, seksa i ljubavi večeras ćemo saznati ko će biti pobednik ove sezone Velikog brata i ko će biti bogatiji za 50.000 evra.

Finalisti su Top, Željko, Žarko, Ava, Soraja i Aneta.

 

Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply