Veliki Brat Poznati POBEDNIK je Žarko blizanac

Publika je odlučila i za pobednika petog VIP serijala Veliki Brat proglasila Žarka, kojem je pripao i ček od 50.000 evra. Kaže, ukućani su ga ubedili da će Top pobediti, pa se našao u čudu kada je čuo svoje ime.

Do finala rijalitija doguralo je šest učesnka. Publika je sistemom eliminacije izbacivala jednog po jednog. Prva je „izletela“ Soraja, a za njom Aneta, pa Željko, zatim Ava. Razlika u glasovima između Žarka i Topa bila je manja od dva procenata, ali „zlato“ je pripalo blizancu

„Presrećan sam. On je mene pobedio u Francuskoj, ali sam ja njega ovde, što je mnogo bitnije. Hvalča, ne znam, baš mi je drago“, mucao je zbunjeni pobednik, dok ga je brat Željko grlio i ljubio.

Žarko Stojanović, diplomirani biolog koji bi sve dao za svog brata Željka, zbog njega se sa porodicom i odeslio u Francusku kada su bili još deca, zbog bratove povrede oka.

Pored završenog Fakulteta za biologiju, smer genetika, Žarko je jedno vreme držao i frizerski salon i radio kao frizer ali je brzo prestao, jer ga to nije ispunjavalo. Trenutno mu je rijaliti glavna preokupacija ali, za razliku od brata, ne planira da ostane u Srbiji, a nagradu će da podeli sa bratom i roditeljima.

Žarko, Željkova senka i neko ko o bratu konstantno brine, kaže da je u rijalitiju ulazio u sukobe uvek zbog drugih jer ne može da podnese nepravdu, pa je često bio i inicijator nekih svađa i rasprava, ali u „preobražaj“ Maje Nikolić ne veruje.

Za razliku od njegovog brata, Žarko kaže da ne bi podneo ispadanje Željka i da bi istog trenutka i on napustio šou. Ipak, publici je očigledno bio veoma zanimljiv, posebno kada priča viceve na skoro pa izmišljenom srpskom.

„Voleo bih da smo nas dvojica ostali zajedno jer bi imali više glasova, ali dobro šta je tu je.“

Iako Top nije očekivao ni finale, na kraju je završio kao drugoplasirani, što smatra velikim uspehom.

Top, je pre ulaska rekao da se nada da će izdržati bar nedelju dana, na početku je bio skoro pa neprimetan, sve do izvođenja pesme „Daleko si“ sa Majom Vcolk od koje se nije odvajao do njenog ispadanja.

Kaže, jedino sa njom je mogao da normalno razgovara, pa su to neki i zloupotrebili i rekli da između njih ima nešto više. Topu ova šala baš i nije prijala, ali nije želeo da se svađa. Tek pred sam kraj kaže da se opustio i počeo da druguje i sa Željkom.

„Jedva čekam zagrljaj žene i dece. Opet sam na pobedničkom postolju i bio bih zadovoljan i bronzom.“

Publika je bronzu dodelila Avi, koja se od nervoze i neizvesnoti tresla dok je čekala da Marijana saopšti presudu publike.

Boravak Ave Karabatić u Velikom Bratu ostaće upamćen po neuzvraćenim ljubavima i naravno golotinji sa kojom starleta nema problem, a gledaoci još manje.

Iako većina učesnika smatra da je Ava imala taktiku i čak i seks simulirala, ona tvrdi da ništa od toga nije tačno jer je ona veliki emotivac i voli da se mazi. U Uroša, kao i Željka tvrdi da se zaljubila, ali ni jedna ljubav nije potrajala…

„Moji odnos sa Urošem se ne može uporediti sa onim sa Željkom i mislim da to nije razlog zašto sam u finalu. Po prirodi sam nerv, što bi rekao Milić. Ali da budem fer, rećiću i da i ne. Žene moje drage budite kao Ava, iskoristite muškarce i pobedite. Bila sam u svemu sama i dizala se svaki put. Nije postojalo taktike i ne verujem da su me emocije toliko savladale.“

Na pitanje šta se dešavalo ispod jorgana, Ava nije želela da odgovori…dok je Željka, tvrdi, u potpunosti -prekrižila jer se ona nikad „ne vraća starim ljubavima“.

Treći finalista sa najmanje glasova je Željko, koji je nešto posle 22 časa šokiran napustio Kuću.

Željko, koji tvrdi da mu je pobeda u francuskoj verziji popularnog rijalitija „izmakla za dlaku“ u srpski je ušao sa ciljem da ga naša javnost upozna jer želi da se u Srbiji ostane da živi. Pored konstantnog isterivanja pravde, polivanja vodom Maje Nikolić i ljubakanja sa Avom, zbog Soraje se posvađao sa bratom.

Ulazak u finale je očekivao jer kaže da je ako ne najveći, onda sigurno jedan od najboljih igrača u rijalitiju, a svoje plesačko umeče je pokazao i u zadatku „Briljantin“, a dobro se snalazi i u striptizu kada je Vendi pokazao svoje golo dupe, a upamćen će ostati i „seks veverice i vanzemaljca“.

„Nemam konkurencije, briga me ko će da pobedi, meni je ovde u Srbiji do j** i definitivno se ne vraćam u Francusku, a sada čekam Žarka da izađe. Ava mi se sviđa, ali dok je ovakva kava je ne zanima me. Sada mi je drugarica i ne znam šta će se desiti u budućnosti. Sa bratom sam se posvađao i rekli smo jedan drugom svašta, ali to je tako kod nas dvojice.“

Nešto pre 22 časa je napravljen drugi presek glasova i bez nagrade i sna o tituli pobednika ostala je Aneta, koja je drugi izbačeni finalista.

Aneta je uspela da se skoro sa svakim od ukućana posvađa, sa nekima je htela i da se bije, ali kada ju je Vendi uzela pod svoje Makedonka je samo poslušno klimala glavom, ali je zato o niminacijala pričala i zbog toga zamalo ispala.

Ipak, od samog ulaska u kuću Sindi joj je bila najveći „trn u oku“, a nije ništa lepše mišljenje imala ni o Maji Nikolić, koju je na kraju ipak zavolela „jer ima dobro srce“, koje je i nju opustilo pa je pod tušem pokazala svu raskoš svog dekoltea.

„Kada čovek dovde dogura onda dobije još malo samopouzdanja i meni je ovo prijalo. Najlepše mi je bilo kada je Boban, slučajno zamalo papaučom pogodio Maju Nikolić.“

Prvi presek napravljen je u tačno 21 čas, a zaduženje da saopšti i ne tako lepu vest o izbacivanju prvog finaliste dobio je Žarko.

„Svi ste dobili veliku podršku, ali prvi finalista koji izlazi napolje je Soraja„, jedva je pročitao Žarko, a Ava mu nije verovala.

Soraja, koja je u rijaliti ušla kao tajni agent Velikog Brata skoro da samog kraja se držala po strani, ali je onda „pukla“ i tokom javnih nominacija Maju Nikolić zviznula tortom da ova od šoka ostala nema. Pored torte, Sara, odnosno njena guza je briljirala i tokom zadatka Bakan Song Contest.

U kući je bila jedna od retkih koja je redovno vodila računa o svom izgledu, zbog čega su je mnogi i osuđivali, ali starleta je već jednom bila u ovom rijalitiju i „sve fore već zna“.

„Da Maja nije mene onako udarila ne bih ni ja nju. Samo sam joj vratila istom merom. Nikoga ne diram prva, ali ne ostajem dužna. Neke svađe su mi bile zaista duhovite.“

Pobedniku su, pored finalista, čestitali i svi ranije izbečeni učesnici: Maja Volk, Perući, Vesna da Vinča, Uroš, Boban, Sindi, Slavko, Maja Nikolić, Milić i Vendi.

Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply